Haloween

zaterdag, 21 oktober, 2017 - 19:15 to 23:30

Halloween is voor onze stichting een jaarlijks terugkerend festijn die altijd een week vroeger dan de eigenlijke datum wordt uitgevoerd, dit omdat ons feestje zo druk wordt bezocht dat wij bang zijn de omliggende feestvierders in de wielen te rijden.

Ook wordt er ieder jaar een thema aan dit festijn verbonden, het thema van dit jaar is mij nog onbekend dus ook voor mij super spannend.

Wel weet ik dat wij dit jaar meer medewerkers hebben dan ooit en dit danken wij aan het scholengemeenschap Lentiz de via de maatschappelijke stagemarkt 19 stagiaires heeft geleverd, deze stagiaires zijn voor de opbouw en ombouw van de bouwspeelplaats een week (in de najaarsvakantie) druk bezig, buiten deze stagiaires zijn er natuurlijk de scouts van de Geuzen en onze eigen vrijwilligers die trouwens alle schrikaanjagende dingen bedenken.

Ik (Hans) hoop weer de grote getale mensen te mogen ontvangen die er uiteindelijk een top feest van maken.

Het feest speelt zich af op de Bouwspeelplaats op 21 oktober vanaf +/- 19.15 uur maar dit afhankelijk van het weer want het feest moet beginnen in de schemer en donkerte, dus bij een hele zonnige dag wordt het wat later.