Halloween 2017

  • Posted on: 21 October 2017
  • By: Hans

Halloween 2017 was weer een geweldig evenement van en op de bouwspeelplaats, met hulp van een groot aantal maatschappelijke stagiaires, taakstrafvers en natuurlijk niet vergeten de vrijwilligers van de bouwspeelplaats die er dit jaar weer een onvergetelijk actiedag van gemaakt hebben.

De grootste illegale gifdumpplaats

De bouwspeelplaats is voor de Halloween omgebouwd tot de grootste illegale gifdumpplaats van de Holy allertijden met gif waarvan je binnen vijf minuten groene en gele uitslag krijgt om over de wratten maar te zwijgen, dan is er ook nog een onverlaat geweest die het nodig vond zijn of haar autowrak op deze dumpplaats te dumpen, dit wrak lag op de kop en smeulde nog na, dit terrein was te bezichtigen vanuit een spooktunnel die opzich ook zeer eng was.

Horror Trouwerij

Vooraf gaand was er ook nog een piep jong stelletje dat in de echt wilde worden verbonden , het was een super snelle aktie waar bij Bianca en Ad elkaar ten overstaan van Kees een ambtenaar elkaar het jaarwoord gaven.

Spookbos

Natuurlijk was het Holypark betrokken bij het halloweenfeest, via de brug, het klaphek, wat spookjes en geesten onderweg verder naar het klapstuk  de geest met de kettingzaag, deze stond tot ieders verbazing en grote angst niet bij het gasverdeelstation ook niet bij de speelweide maar gewoon op een plek waar niemand hem verwachte, na het passeren van van Mo met de kettingzaag was de omgevingslucht zwaar vervuild met wat lichaamsgeurtjes.

Wat voor ons nieuw was, was de sloopcaravan gedumpt in het park, waarschijnlijk was er kortsluiting in dat ding want ook hier was rook maar ook vreemde geluiden als laatste blijk van een actief leven.

Jouw mening

Het is ieder jaar moeilijker een thema te bedenken, maar dit jaar is het toch maar weer gelukt een om iets moois te maken, althans mijn mening, wat jullie mening is horen wij graag.

Contact