kinderkamping "PONDAROSA" 2020

  • Posted on: 4 July 2020
  • By: Hans

Helaas, alleen nog inschrijven met eigen tentje, de grote tenten zijn echt vol!!!!!!!!

zaterdag 17 juli opent de kinderkamping haar poorten voor de kinderen van 6 tot en met 12 jaar voor een fantastisch weekeind op de Bouwspeelplaats.

Dit jaar wel iets anders dan de voorgaande jaren, dit door de aanwezigheid van tante "corona" zo zal de leiding werken met mondkapjes of gelaatsmaskers en handschoenen 

Om de zelfde redenen zal de leiding er steeds op wijzen dat de kinderen en zij zelf zeer regelmatig de handenwassen. 

de keuken is om de zelfde redenen niet op de bouwspeelplaats maar op een plek ver buiten de bouwspeelplaats, maar al wat wij willen eten is er. 

Dit jaar zijn eigen kleine tentjes toegestaan, tentjes waar ten hoogste twee kinderen in kunnen slapen, wel zelf mee brengen en aan Pa en/of Ma vragen als hulp bij het opbouwen en natuurlijk weer het afbouwen. 

Wat gaan wij doen tijdens het kamp, op vrijdag tent inruimen of opzetten en inruimen pannenkoeken eten bingo spelen of zoiets.

Zaterdag na het ontbijt tent ordenen, even korte tijd zelf wat leuks doen, tegen de middag gaan wij wandelen naar de Ark om de een zeer lange man te ontmoeten die een clinic geeft waar we echt van kunnen genieten, de avond wordt gebruikt om de stembanden wat losser te krijgen. 

de zondag als van ouds de brunch maar ook hier gooit tante corona roet in het eten, heel jammer maar de ouders mogen niet bij de brunch aanwezig zijn. maar ook zonder de ouders wordt het leuk en lekker toch? 

nog even dit, iedere avond gaan wij weer rond het kampvuur met de bekende marshmallows en chocomel of wat anders.

de poort wordt gesloten om 13.00 uur voor deze tijd worden de kinderen op gehaald door de familie.