Onze tuin

10 jaar geleden toen onze tuin nog een verdord stukje grond was en dat voor een aantal bewoners een doorn in het oog was vatten een paar bewoners het plan op om van dat stukje grond iets moois te gaan maken in de vorm van een  ” rozentuin ”

“ Onze tuin” , is gelegen aan eind van de Wenenweg en het Oslopad en de Luxemburgweg.

Waterweg Wonen werd toen bereid gevonden om geld en een landschapsarchitect beschikbaar te stellen en aangezien er in de beginfase veel bewoners waren die best bereid waren om de handen uit de mouwen te steken kwam er langzamerhand een echte bloementuin tot stand die heden ten dage er nog zijn mag.

Bekijk ook ons fotoboek

Plezier voor jong en oud

Buiten dat  ’’ Onze tuin ’’ er is om te werken staat hij vol met hortensia’s, Lavendel, irissen, munt, vlinderstruikken, rozen, vrouwenmantel en een wildvak is waar van alles groeit en bloeit, is het ook een rustig plekje om even te vertoeven.

Jong en oud maken er soms dagelijks gebruik van en genieten van de rust en de bloemen die dankzij de nog overgebleven zeven vrijwilligers onderhouden wordt.

De vrijwilligers die de tuin onderhouden zijn een paar jaar geleden door de toenmalige burgemeester, Dhr. Bruinsma nog onderscheiden met een zilver harinkje als dank voor het vele werk wat ze aan de tuin verrichten.

In 2011 hebben we een 2e prijs gewonnen in de verkiezingen van de ,, Groenste straat ,, van Vlaardingen.

Kortom een mooie plek, maar we zoeken nog steeds vrijwilligers met groene vingers en een keer in de week krijgt de tuin op woensdagavond een onderhoudsbeurt en wordt er besproken wie wat waar gaat doen om de tuin een mooi aanzien te geven.

Contact

U kunt zich aanmelden via onderstaande Contactformulier.

Binnenkort

Geen resultaten gevonden voor deze afdeling.